Toimituskulut

Leipomo Bakery Gingerbreadhouse
Leipomon osoite : Hirvensarvi 23, 90540 OULU 
Tilaukset : 050 5700 830 
tilaus(at)piparkakkutalo.fi


Tuotteiden nouto ja Posti toimitus sopimuksen mukaisesti. Toimitusmaksu alkaen 4.90e tai sopimuksen mukaisesti, nouto veloituksetta. Posti- ja toimituskulut 1.1.2018 alkaen Suomeen sopimuksen mukaisesti.

Toimitus

Tilaukset suositellaan tehtävän 5pv ennen noutoa/postitusta. 
Toimitusaika n.4-7pv /Postitus. 
Tilaukset maksetaan tilauksen yhteydessä verkkomaksulla. 
Tuotteiden noutopäivä ja aika sovittava erikseen.
Hinnat sisältävät Alv 14% tai Alv 24%. 

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle.

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com

Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta


Verkkopankit 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Bambora
yhteistyässä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän 
kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.